10 x waarom ik het heerlijk vind wanneer mijn kinderen uit logeren zijn.


3

Af en toe gaan mijn kinderen uit logeren bij de opa’s en oma’s. Ze vinden dit heerlijk, en eerlijk is eerlijk: Ik vind het ook heerlijk! Natuurlijk houd ik van mijn kinderen, ze zijn met Mark het belangrijkste in mijn leven. Ik heb eigenlijk nooit moeite gehad met de kinderen uit logeren doen. Ik ken mensen die dit wel lastig vonden of vinden maar ik heb er nooit problemen mee gehad. Ik kan ze loslaten en regelmatig uit logeren laten gaan want mijn kinderen genieten bij de opa’s en oma’s en er wordt goed voor ze gezorgd.

Terwijl mijn kinderen uit logeren zijn kan ik:

– Uitslapen tot hoe laat ik maar wil. Met 2 kleine kinderen kan dit niet, ik ben vroeg uit mijn mandje want Merel moet naar school en Bram is een ontzettend vroege vogel. Dat is in het weekend en vakanties niets anders met hem, helaas.

– Genieten van de rust in ons huis. En zodra ze weer terug zijn kan ik ook weer genieten van de gezellige drukte.

– Lekker lang en uitgebreid douchen, niemand die de douche instormt en waar ik na om hoef te kijken.

– Lekker series kijken op Netflix en daarom lekker laat naar bed. Ik kan toch uitslapen!!

– Op visite in plaats van visite hebben, want je zit met de kinderen die op tijd naar bed moeten.

– Eten wat en wanneer ik wil zonder dat er terwijl ik super stil doe om niet op te vallen een kleine aasgier naast me staat en ook wat wil hebben.

– Ongestoord winkelen zonder dat ik op mijn kindjes hoef te letten en ze uit de kledingrekken hoef te trekken.– Eten voor de tv op de bank, want dat mag natuurlijk niet wanneer de kinderen thuis zijn. 

– Lekker makkelijk eten, een pizza, shoarma, patat… Dat in plaats van een uur in de keuken moeten staan is af en toe toch zo relaxed!

– Mezelf weer eens Maddy voelen in plaats van MAMAAAAAAAA

Kortom: Als mijn kinderen uit logeren zijn, heb ik echt even tijd voor mezelf en daar kan ik echt van genieten. Vindt jij het ook  heerlijk wanneer je kindjes af en toe uit logeren zijn? 


En waar geniet jij dan het meeste van?


Liefs Maddy

3