Als ik een man was.. (Tag)


3

Regelmatig zie ik tags voorbij komen. De 1 leuker dan de ander natuurlijk, maar ze kunnen niet allemaal even leuk zijn. Toch? Het leek me leuk om zelf een tag samen te stellen. Normaal schrijf ik veel over het moederschap, mijn kinderen, zwangerschap en hier en daar ergens anders over. 

Ik heb nu een tag gemaakt genaamd: Als ik een man was.. Je mag de tag gerust overnemen;) Al zou ik het wel erg leuk vinden als je mij en mamazijn.nl daar bij zou willen vermelden. En het me even laat weten;) Altijd leuk om te horen voor mij!

Doe jij mee?

Succes  Girls Boys 😉

bier

Als ik een man was zou mijn doordeweekse ochtend er zo uitzien:

Een half uur voor vertrek naar mijn werk rol ik langzaam mijn bed uit. Ik was me, poets mijn tanden. Kleed me aan en werk snel een broodje naar binnen. Vervolgens rijd ik naar mijn werk. Heerlijk geen make-up, geen cremepjes, ik ben snel klaar.

Als ik een man was zou mijn ochtend op zaterdag of zondag er zo uitzien:

Ik word veel te vroeg wakker, ik heb namelijk met mijn vrienden in de kroeg wat te veel biertjes genuttigd. Met een opkomende hoofdpijn draai ik me nog een keer om. Ik vraag me af wat mijn vrouw vandaag weer van me denkt. Ik ben namelijk weer erg laat thuis gekomen. En ben niet erg stil geweest.Ik lig lang in bed. Zou ze boos zijn? Of irritaties hebben? Waarschijnlijk wel… ( Ik denk me in hoe Mark zijn ochtend zou beleven en stel me voor dat ik hem was)

Noem 5 dingen die je zou doen als je een man was:

*Plassen, overal. Bosjes, bomen, ik ben zo benieuwd hoe dat toch zou zijn. Een stickerachtig iets in mijn toiletpot maken en mikken. 

*Ervaren hoe het is om 1 van de mannen te zijn ( one of the guys). Biertjes drinken ( en dit dan ook echt lekker kunnen vinden) in de kroeg met natuurlijk mannenpraat.

*Klussen. Je weet wel, zagen, timmeren, hameren, boren en andere stoere mannenklusjes. Ik wil het allemaal kunnen doen.

*Met de mannen over de vrouwen praten. En dan lekker alles te weten kunnen komen.

*Intens medelijden met mezelf hebben als ik ziek zou zijn.

Als welke bekende man zou jij er uit willen zien?

Een knappe graag! Al vond ik dit zelf een leuke vraag ik moet er wel even over nadenken… Ken je Harvey Specter? Van de serie Suits? Zo wou ik er wel willen uitzien. Gelikte kop, haar strak in de lak. 3 delig pak aan. Ja dat past me wel denk ik.

Welk beroep zou je willen hebben als man?

Ik zou graag voetbaltrainer zijn. Die kerels afbeulen op het veld. Zelf niet te hard rennen natuurlijk haha! En na een goede wedstrijd een feestje. Na een dramatische wedstrijd een keiharde straftraining. vvoetbal


Wat zou je favoriete uitspraak zijn als je een man was?

Heel makkelijk! Ken je Friends? Ik denk Joey, ik zeg: How you doin’?

Als ik een man was zou ik een …. vader zijn:

Ik zou een leuke, lieve vader zijn denk ik. Ik denk dat ik best een leuke moeder ben, tenminste mijn kinderen vinden gelukkig van wel. Als vader zou ik denk ik niet erg anders zijn. 

vader

Als ik een man was zou ik ongegeneerd:

Scheten laten, boeren, mijn baard laten staan. Een vrouw nafluiten, ben wel benieuwd wat daar precies zo leuk aan is… O en natuurlijk zoveel mogelijk voedsel naar binnen schrapen. Om vervolgens te zeuren dat ik te dik word.

Conclussie : Hoe zou ik zijn als man? 

Ik denk niet een al te beste als ik dit zo terug lees. Het haalt slechte eigenschappen in me naar boven denk ik.

😉

Graag tag ik Annemarel, Miriam, Miryam, Kristel & Cassandra. Voel je niet verplicht maar ik zou het wel leuk vinden!

549917_635379673154968_1272320884_n-1

Liefs Maddy

3