Ik vond mijn guilty pleasure terug….


4

 Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Een  extreem foute artiest, een verschrikkelijk ongezonde snack, een  slechte serie of iets anders waar je stiekem maar geen genoeg van krijgen kunt.

Zwanger

Nu ik zwanger ben eet ik werkelijk alles wat los en vast zit, dat wil zeggen op momenten dat ik wat binnen kan houden. Gelukkig gaat het door pilletjes van de dokter wat beter, ik kan dus weer van eten genieten. Snaaien tijdens de zwangerschap is niet geheel ongekend. Vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap vaak ineens ontzettend veel zin in een bepaald product. Er zijn erg gekke combi’s maar daar doe ik tot nu toe niet aan mee 😉

Vroeger

Vroeger had ik de verslaving al, op zaterdag deden we vaak boodschappen met mijn ouders. We mochten altijd iets lekkers uitzoeken voor op de zaterdagavonden. Elke zaterdag zocht ik hetzelfde uit. Ken je het merk Duyvis? Je weet wel, Duyvis, als er een fuif is!! 

Nou Duyvis had vroeger Karamel Popcorn, ik hielt er van! En helaas heeft Duyvis dit overheerlijke product uit het assortiment gehaald.. Tenminste, ik kan het in geen supermarkt meer vinden. Ja Duyvis, dit neem ik jullie toch wel een beetje kwalijk. Ineens was mijn favoriete snack pleite, weg, foetsie, niet meer te krijgen…. Oke, de Duyvis heeft ook erg lekkere pinda’s Teriyaki, maar ja het is toch niet die popcorn..
Boodschappen

Boodschappen doen is niet bepaald een kwelling, hoewel ik erg veel last van mijn rug heb en dus niet teveel mag tillen. De oplossing? Elke dag een beetje halen. En ja dan kom je wel eens wat tegen.. Een tijd terug vond ik bij de AH ( Albert Heijn) een variant, ja je raad het al……. Karamel Popcorn. En ik moet zeggen I LOVE IT !!! Er gaan wekelijks meerdere zakken doorheen. Ja ze zijn gewoon heerlijk!! En weetje, een zak kost slechts 0.55 cent. Dat valt nog mee toch? Ik kan het je zeker aanraden om een keer te proberen mocht je lekker willen snacken;)

Heb jij een ‘vergeten’ quilty pleasure? Of wat is je quilty pleasure?

Liefs Maddy

4