Inspiratie voor blogs?


4

Om blogs te schrijven moet je wel een soort van inspiratie hebben over een onderwerp waarover je wilt schrijven. Maar de vraag is soms waar ga ik over bloggen? Waar wil ik over bloggen? Waar haal ik inspiratie voor blogs vandaan?

Mijn kinderen.

Ik schrijf graag over mijn kinderen, mijn kinderen zijn wel mijn grootste inspiratie qua blogs, het zijn vaak de dingen die we meemaken, de dingen die ‘nieuw’ zijn of kinderziektes.

Mijn gezin.

Natuurlijk horen mijn kinderen bij mijn gezin, maar Mark hoort ook bij het gezin, soms doe ik door hem inspiratie op en soms geeft hij me ook een tip. Het zou leuk zijn als je over dit of dat blogt..

Mijn zwangerschap.

He dat is waar ik de laatste tijd een aantal blogs heb geschreven. Een zwangerschap is natuurlijk een erg bijzonder ‘iets’. Geen enkele zwangerschap is hetzelfde en niet iedereen voelt zich altijd even goed. Mijn ervaringen kan ik dus met je delen.

Producten om te testen.

Ik heb een aantal producten gehaald waar ik blogs over heb geschreven. Dit vind ik erg leuk. Als ik even geen inspiratie voor blogs heb maar wel graag wil bloggen omdat ik het erg ontspannen en leuk vind, ga ik producten reviewen. Dit wil ik eigenlijk iets meer gaan doen.

Dagelijkse gebeurtenissen en gedachten 

Ik haal ook inspiratie om te bloggen uit dagelijkse gebeurtenissen, dingen die ik mee maak of zie gebeuren. Ook gedachten die ik ergens bij heb deel ik graag.Nu zou ik het ook erg leuk vinden om wat inspiratie van jou te krijgen. Ik zou het erg leuk vinden als je in de reacties een leuk onderwerp achterlaat zodat ik daar eventueel over zou kunnen bloggen. Want ja ik heb ook wel eens dat ik klaar zit om te bloggen maar gewoon even geen inspiratie heb. Hiermee hoop ik dat ik op zulk soort momenten toch een leuke blog kan neerzetten mede dankzij jou! Wat wil je graag lezen? Waar moet het over gaan? Graag hoor ik het van je!

Deel jouw inspiratie voor blogs met mij!

Liefs Maddy

4