Mama Challenge 2017, ik doe mee!


3

Mama Challenge 2017. 

Op Facebook kwam ik bij Merel, van Lotus Writings de aankondiging van de Mama Challenge 2017 tegen.  De Mama Challenge is in 2015 gestart door oprichter Joyce. Mama’s die meedoen krijgen 10 opdrachten en ‘moeten’ daar een leuke draai aan geven. 

Ik doe mee omdat:

Ik doe mee aan de Mama Challenge 2017 omdat ik het leuk vind om te zien wat andere bloggers zoal doen, maar vooral omdat ik ook leuke dingen met mijn kinderen wil doen. Zoals je misschien weet ben ik zwanger( uitgerekende datum 22 sept ’17), heb ik bekkeninstabiliteit en zijn we tussendoor nog ‘even’ aan het verbouwen. Op vakantie gaan zit er dus voor ons om het moment niet in. Nou ja is niet het plan want ik wil uitgerust kunnen bevallen, voor zover dat kan dan haha!

Natuurlijk gaan we leuke dingen doen met de kinderen, ze hebben tenslotte ook vakantie. Maar dan is het eigenlijk extra leuk om dingen te doen die ik misschien anders niet ‘verzonnen’ zou hebben.

De tien uitdagingen van de Mama Challenge 2017:

Picknicken

Me-time

Pimp je tuin of pimp je balkon

Recept ijs of recept fruitwater

Knutselen

Waterpret

Leukste speeltuintjes uit de wijkZomerse OOTD

Het regent! ( Wat te doen )

Gratis uitstapje

Deze Mama Challenges zijn te doen in willekeurige volgorde en ik zal ze dan ook delen op mijn blog en tevens op mijn Facebook-pagina. 

Wil je meer lezen en of andere mama’s volgen tijdens deze Mama Challenge 2017? Volg of neem een kijkje bij dan de blogs van de andere deelneemsters, volg #mamachallenge2017 op social media of bekijk de Facebook groep.

Hoewel Merel en Bram officieel nog geen vakantie hebben  komt volgende week de eerste post van de Mama Challenge 2017 online. Want wij kunnen ook leuke dingen doen als het nog geen vakantie is 😉

19228911_115612625708963_221704085810708480_n1


Ga jij de Mama Challenge 2017 volgen? Of misschien mee doen?

Liefs Maddy

3