Mijn favoriete blogs van April op mamazijn, lees je mee?


3

Ik speur regelmatig het internet af naar leuke blogs, blogs van andere mama’s, blogs over eten, styling, shoppen, eigenlijk over van alles wel. Nou zijn er op mamazijn,nl natuurlijk ook veel blogs te lezen van mijn collega mama blogsters. Mijn favorieten van April deel ik hier met je. Lees je mee?

 

Baby inpaklijst – wat neem je mee op vakantie voor je baby? Door Mama op avontuur.

Op veler verzoek (en om jullie mijn kopzorgen te besparen) deelt Mama op avontuur in deze blog haar ultieme inpaklijst voor een vakantie met je baby. Zeker de moeite waard om het te lezen mocht je binnenkort of deze zomer op vakantie gaan met een baby 😉 Hier lees je haar blog

De 20 weken echo op indicatie. Door Kristel.

Kristel kreeg met 19,5 week zwangerschap haar 20 weken echo, dit is natuurlijk altijd erg spannend. Kristel verteld hoe het is verlopen en deelt ook het geslacht met je. Je kunt het hier lezen

Geen roze wolk tijdens de zwangerschap. Door Miriam Kemerink.

Een zwangerschap is natuurlijk iets heel bijzonders, er groeit een klein mensje in je buik. Toch is elke zwangerschap anders en is niet elke zwangerschap wat je gehoopt had. Zo was er voor Miriam geen roze wolk tijdens haar zwangerschap. Je leest hier haar ervaring.Koningsdag 2017! Door Annemarel.

Ik ben gek op Koningsdag, al noem ik het af en toe nog Koninginnedag. Annemarel schreef er een erg leuk artikel over. Wat heb jij gedaan op Koningsdag? Je leest hier hoe de dag van Annemarel was

Twee weken vakantie; mama, ik verveel me. Door Miryam Arntzen.

De vakanties zitten er weer bijna op, tenminste voor een aantal scholen. Er zijn ook scholen die 1 week vakantie gehad hebben. Merel mijn dochter had 1 week. De kinderen van Miryam hadden de luxe 2 weken te hebben.. Dat is toch heerlijk!?! Het komt natuurlijk voor dat de kinderen zich dan kunnen gaan vervelen. Miryam deelt met je waarom vervelen ook weleens goed is! Je leest het hier.

Ik hoop dat je de blogs ook leuk zult vinden! En de mama’s zullen het leuk vinden als je ze een hartje geeft, links boven op de pagina! Reacties zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wat is jou favoriete blog op mamazijn.nl van April? Zit er een mama van mijn  5 favo blogs bij? Of heb je nog andere leuke blogs gevonden? 

Liefs Maddy

3