Moederdag ; 5 cadeautips voor de moeders in ons leven.


5

Elk jaar is het weer een hele zoektocht naar een leuk maar ook origineel cadeau voor Moederdag. Eigenlijk hebben veel moeders alles al wat ze wensen. En toch wil je laten zien dat aan haar denkt en dat ze de liefste moeder van de wereld is, toch?! 

Als kind knutselde je altijd iets moois in elkaar, of maakte een mooie tekening met een gedichtje en een dikke knuffel en kus. Nu ik geen klein kind meer ben kan ik daar natuurlijk niet meer mee wegkomen. Ik geef 5 tips voor leuke Moederdag cadeau’s. Vaders letten jullie ook even op? Leuk voor moeders, schoonmoeders, oma’s en ga zo maar door.

1. Een behandeling bij de schoonheidsspecialist. Bijna elke vrouw houdt ervan om in de watten gelegd te worden. Is jou moeder ook zo’n vrouw? Dan maak je haar hier vast erg blij mee. Een lekker ontspannen momentje met een heerlijke behandeling.


massage-1929064_960_720


2. Een mooi sieraad. De meeste vrouwen kunnen niet genoeg sieraden genoeg hebben. Elke vrouw wil zich mooi voelen en met een sieraad kan ze showen. Ze zal iedereen vol trots vertellen dat ze het van jou gekregen heeft.

armband3. Make-up. Heeft je moeder een favoriet merk make-up? Misschien is het wel net die ene mascara waar ze zo gek op is, of die mooie rode lipstick. Als je moeder van tutten houdt zal dit zeker een aanrader zijn.

makeup

4.Een lekker douchefoam /  douchemouse. Er zijn natuurlijk ontzettend veel producten voor onder de douche. Maar geef haar in plaats van een douchegel is een douchefoam/ douchemouse. Heerlijk zacht insmeren onder de douche. Dit maakt het douchen extra ontspannend.  Kijk bijvoorbeeld is tussen de foam van Thermen, maar ook Hema heeft erg fijne foams / mousses .foam5. Stel je eigen bloemboeket samen. Moeders zullen altijd blij zijn met bloemen. Tenminste, de meeste vrouwen die ik ken zijn er gek op. Natuurlijk zijn er leuke boeketjes te koop, hele mooie zelfs. Maar is het niet leuk om elke bloem zelf uit te zoeken en een mooi boeket samen te stellen? Of maak zelf een mooi boeket voor je moeder. 

boeket

Hele leuke tips toch? En toch ben ik zelf het meest blij met een mooi geknutseld werkje;) Ik weet namelijk hoe trots ze daarop zijn.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.


IMG_0901


Liefs Maddy

5