Positiekleding kopen, een hopeloze zoektocht met goede afloop!


3

Positiekleding kopen is in de meeste gevallen van een zwangerschap iets wat wel nodig is. Ik heb het  in ieder geval zeker nodig. 

Zoals jullie in mijn blog update over mijn zwangerschap hebben kunnen lezen loopt deze zwangerschap niet helemaal lekker. Ik heb veel pijn in mijn onderrug en bekkenpijn. Maar toch wees mijn fysio mij er op dat het belangrijk is om in beweging te blijven en dus ging ik een aantal weken geleden even met mijn moeder op pad, even in Almelo de stad in.

Het begin van een hopeloze zoektocht

Mijn moeder was zo lief om me op te halen omdat autorijden ook niet meer erg lekker gaat. Ik had wat onderzoek gedaan welke winkels positiekleding verkochten en de volgende winkels stonden dan ook op het lijstje.

– H&M

-Hema

-C&A

-Miss Etam

Bij al deze winkels zijn we geweest en bij geen enkele winkel was ook maar 1 kledingstuk aan positiekleding te vinden. Een behoorlijk minpunt. Ik moest volgens het personeel maar in Enschede kijken daar waren filialen waar ze wel positiekleding hadden. Dit is voor mij op het moment een No Go aangezien ik niet zo lang in dezelfde houding kan zitten. Even een half uurtje de stad in is al een ontzettende opgave aangezien ik de hele dag al pijn heb met wat ik ook doen. Als ik dan een tijdje loop is het dan ook erg belastend.

Lees ook: Mama Challenge 2017

Online shoppen.

Ik ben online gaan shoppen. Super handig! Bij de H&M hebben ze leuke items! Maar ook zeker bij de Wehkamp, het voordeel daarvan is, volgende dag in huis en mocht het niet passen laat je het gewoon weer ophalen.

Ik kocht o.a deze shirtjes bij de Wehkamp. Toen nog niet in de sale maar nu wel. Dus neem een kijkje zou ik zeggen.

Voor meer info dit shirt is van Noppies (neem een kijkje 😉 )nopp

MAMA-LICIOUS ( of neem hier een kijkje )

mamali

Had of heb jij veel positiekleding? 

Bestelde je het of toch naar de winkel?

19228911_115612625708963_221704085810708480_n1

Like je mijn pagina op Facebook al?

Liefs Maddy

3