Shoptip! Dit moet je hebben als newborn ouder!


2

Nu ik weer helemaal in de babyfase terecht kom moest ik natuurlijk weer spulletjes opzoeken van de zolder en ook dingen aanschaffen. Ik heb dan ook een shoptip! Dit moet je hebben als newborn ouder! Tenminste ik raad het iedereen aan. Toen ik de box opende met beddengoed kwam ik de Puckababy Piep inbakerslaapzakjes weer tegen. De Puckababy Piep was voor ons de oplossing naar meer en betere slaap.

piep


Puckababy Piep

Het Puckababy inbakerslaapzakje is een super oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en ook al snel weer wakker wordt. Merel en Bram sloegen zichzelf nogal eens wakker omdat baby’s nog niet altijd helemaal de controle hebben over de armen. Inbakeren kan dan helpen, maar is in veel gevallen niet  echt nodig. Puckababy Piep werd ons aangeraden door de kraamverzorgster. Het strakke inbakeren word niet altijd aangeraden en met de Puckababy Piep hoeft dit dan ook niet. Het inbaker zakje is eigenlijk een soort coconnetje/ slaapzakje waar de baby geborgen in kan liggen om lekker te slapen en wat niet te strak zit, ook is de Puckababy Piep warmte regulerend.

Hoe werkt de Puckababy Piep?

Binnenin de Puckababy Piep zit een buikband waardoor je baby veilig op zijn of haar plaats blijft. Je baby kan daardoor niet naar beneden glijden waardoor het veilig is. De lichte druk van de buikband biedt ook extra verlichting bij darmkrampjes, dit is een fijne bijkomstigheid. De armpjes liggen losjes over de buikband, maar blijven binnenin het zakje waardoor je baby niet als vastgebonden in de slaapzak zit. De rits aan de zijkant wordt gesloten en door het knopen van de lintjes onderaan kan je de zak op maat maken. Ideaal dus!

Het resultaat?

Je baby heeft een gerust en veilig gevoel in het slaapzakje. Het voelt lekker zacht en warm en het doet een beetje denken aan de geborgenheid in de buik van mama. Je baby kan zichzelf niet wakker slaan doordat de armpjes in het zakje zitten. Je baby vindt sneller rust en slaapt dus dieper en langer. Door de diepe slaap kan je baby prikkels beter verwerken en heeft je baby minder last van darmkrampjes. Ook heb ik de ervaring dat baby’s er vrij snel van doorslapen. Bram sliep binnen 6 weken door en Merel met 7 weken, zo’n 6 uur per nacht dan. Dit is fijn voor je baby maar als ouder zijnde ook wel erg prettig hoor! 

Shoptip:

Aangezien ik op internet nogal wat afspeur voor babyspullen zag ik de Puckababy Piep met een mooie korting bij Bol.com. Normaal gesproken kost de Puckababy Piep tussen de 39,95 en 44,95. Nu zijn er verschillende ontwerpen bij Bol.com voor 32,50. Scheelt toch weer!piep

Ook heeft Bol.com nog meer producten van Puckababy in de sale. Ik heb hier een link voor je met alle sale producten van Puckababy op Bol.com. Zeker de moeite waard om even te kijken 😉 !

Er staan zeker dingen bij tussen die nog op mijn verlanglijstje staan dus ik ga nog wat bestellen!

bagIk zeg dus ook: Dit is een Shoptip! Dit moet je hebben als newborn ouder! Wij hebben er ontzettend veel slaapplezier van gehad.Ben jij bekend met Puckababy? En wat zijn je ervaringen?

vd4Liefs Maddy
Dit artikel is NIET gesponsord maar gebaseerd op eigen ervaringen.
– Bron: www.puckababy.com

-Afbeeldingen Puckababy: Bol.com

2